Lillestrøm Skolekorps
Fantastisk oppmøte på instrumentprøving

Fantastisk oppmøte på instrumentprøving

Publisert av Jan Ove Larsen den 06.05.15.
Det hele startet med en liten konsert og instrumentpresentasjon inne hos hovedkorpset. Da dørene til salen åpnet, strømmet det inn barn fra flere kanter og til slutt stod vel 40 barn som tente lys og hørte på dirigent Anders da han fortalte om instrumentene og musikken. Etter besøket hos hovedkorpset fikk alle gå rundt i 3 rom og prøvespille de instrumentene de ønsket og køene ble lange. 
Vi takker for tålmodigheten til alle voksne og barn som besøkte oss i dag, det var oppmøte over forventing, men fantastisk morsomt.

Vi har allerede 25 barn registrert og håper å få inn ønsker i løpet av noen dager fra de som ikke klarte å bestemme seg i kveld. Deretter skal vi sette sammen alle ønskene og forberede utdeling av instrument. Med så mange nye aspiranter er det stor sjanse for at vi må ut og kjøpe flere instrument, men den utfordringen liker vi.

Fikk du ikke kommet tirsdag kveld er det mulig å ta kontakt med korpset og avtale prøvespilling senere. For informasjon om korpset, se brosjyren vedlagt i artikkelen. Elektronisk innmelding kan gjøres her: Innmelding

Lillestrøm skolekorps har før dagens instrumentprøving 100 musikanter. Med dagens tilstrømningen ser det ut til at vi forblir et robust korps også framover.

Korps er kult!

torsdag 01. juni kl. 23:48

Loppemottaket er åpent!

mandag 22. august kl. 19:04

Ny runde instrumentprøving

mandag 23. mai kl. 23:12

Velkommen til instrumentprøving

mandag 02. mai kl. 23:40

Fornyet sponsoravtale med LillestrømBanken

onsdag 13. april kl. 23:43