Et vellykket loppemarked

Publisert av Hallvard Aase-Nilsen den 20.10.16. Oppdatert 01.06.17.

Nok et vellykket loppemarked er over og det kan vi være stolte av, alle sammen. Rent økonomisk gav dette markedet en god slump med penger og er det tredje beste i korpsets historie. 

Tilgangen på lopper hadde til dette markedet vært meget godt. Innholdet fra 13 fulle containere og 4 garasjer ble fraktet inn til Skedsmohallen i løpet av fredagen. Utpakking og oppsetting av varene gikk som vanlig meget fint og utrolig raskt. Vi vil ganske snart dele en «time-lapse» film som vil vise hvordan hallen bygges om iløpet av disse hektiske timene.

Det fine er at alle deltar på en slik måte at puslespillet går opp,  og når horden av kunder løper om kapp så er alle selgerne klare med vekslepenger, strips, vips, iZettle, poser og merkelapper. Og bak kulissene fylles det på med nye lopper. Vi mener selvsagt at vårt loppemarked må være et av landets mest proffe. 

Når alt skal ryddes på søndagen så står fortsatt alle frivillige på slik at vi kan forlate hallen 3 timer etter siste kunde. Og gode skussmål og skryt fra vaktmesteren er jo også godt å få med seg - tro det eller ei; det er rift blant vaktmesterne om å jobbe i Skedsmohallen når Lillestrøm skolekorps har sitt loppemarked.

Vårt neste loppemarked i Skedsmohallen vil være 20.-21. mai 2017. Skulle du som kunde eller frivillig ha noen gode ideer eller tips til forbedringer så kan kan disse sendes på mail: t.gullik@online.no

Med vennlig hilsen
Loppelauget